Top 40 legnépszerűbb link > Táblajáték - wyw.hu

Szponzorált linkek
Mahjongg játékok
http://mahjonggjatekok.com/

Mahjongg játékok | Online mahjongg | Mahjongg Letöltés.

Mahjongg játékok
Activity társasjáték
http://www.gemklub.hu/termek+tarsasjatek+activity_tarsasjatek.html

Gémklub - Itt találhatóak a népszerú Activity társasjáték kiadások, a gyerek változatoktól felnőtt társasasjáték klasszikusokig, minden partijáték kedvelőnek. Activity Junior, Activity Junior Pótkérdések, Activity Kinder, Activity Kompakt, Activity Original, Activity Turbo...

Activity társasjáték
Táblajátékos - BackGammon
http://tablajatekos.hu/uj2001/2003/flash/!backg.html

Részletes szabályok: Körben haladnak a bábuid, szembe ellenfeledéivel, lépésről-lépésre a két kockával dobott értékekkel. A dobás értékét tetszőleges sorrendben és tetszőlegesen választott bábuiddal lépheted le. Speciálisan díjazott dobás: a "dupla", amelynek eredménye ugyanabban a lépésben kétszer is végrehajtandó. Ha valamennyi bábud beérkezett már saját utolsó negyededbe (jobbra lent 6 db mező), akkor kezdheted meg azok levételét. Az nyer, akinek előbb sikerül összes bábuját levennie.

Táblajátékos - BackGammon
Táblajátékos.hu
http://tablajatekos.hu/

Köszöntelek a Táblajátékos kirakatában! Többféle táblajáték online.

Táblajátékos.hu
FlyOrDie Backgammon
http://www.flyordie.hu/jatek/backgammon.html

A Backgammon játék (másnéven triktrak, puffjáték, ostábla, távla) célja, hogy minél előbb kivigyük az összes saját kövünket a tábláról, illetve, hogy ebben akadályozzuk az ellenfelet

FlyOrDie Backgammon
Letölthető Malom játék
http://huntuti.extra.hu/index519.html

A táblás malomjáték, 3 nehézségi szint választható.

Letölthető Malom játék
Játékbarlang - Tábla játékok
http://www.jatekbarlang.eu/games.php?kateg=09

Ingyen játékok az interneten. Kellemes időtöltést mindenkinek a Játékbarlangban! Couronne, Domino, Sudoku, Chinese Checkers, Reversi, Mahjongg....

Játékbarlang - Tábla játékok
Online Malom játék
http://www.flyordie.hu/jatek/malom.html

A játékot két játékos 9-9 bábuval játszhatja. A bábukat felváltva helyezzék el a táblán, tetszoleges sarokba, vagy keresztezodésbe. A malom az, ha három azonos színu bábu kerül egymás mellé. Ekkor egyet levehetnek az ellenfél bábui közül. Ha valamennyi bábu felkerült a táblára, akkor játék a bábuk táblán való mozgatásával folytatódik.

Online Malom játék
Táblás játékok
http://www.homoludens.hu/jatekok-tablas-jatekok

Az Interneten böngészve, ha hagyományos játékokat keresünk, akkor nagy valószínűséggel valamilyen táblás játékba botlunk, ahol számítógép ellen, vagy élő személy ellen játszhatunk, helyzetet, végjátékot elemezhetünk. Az Internet Játékházban olyan táblás játékok szabályai szerepelnek, amelyeket itthon leginkább játszanak, vagy amelyeknek valamilyen magyar vonatkozása van, esetleg olyan különleges játék, amelyet érdemesnek tartunk Magyarországon szélesebb körben megismertetni.

Táblás játékok
Backgammon szabályok
http://www.flyordie.hu/help/backgammon.html

A játékot egy speciális, 24 háromszöget tartalmazó táblán játszák. A játékot az a játékos nyeri, aki hamarabb kiszáll az összes kövével....

Backgammon szabályok
Mahjong játékok 2
http://www.mahjongjatekok.info

Mahjong játékgyűjtemény. Ingyenesen játszható online mahjong játékok. Gyere és játssz te is az ősi kínai játékokkal.

Mahjong játékok 2
Mahjong játékok
http://www.logikai-jatekok.com/mahjong-jatekok

Folyamatosan frissülő online logikai játékok, nem csak gyerekeknek. Gyere és tornáztasd meg az agyadat az online mahjong játékainkkal.

Mahjong játékok
Mah Jong - Logikai játék
http://www.gemklub.hu/termek+logikai_jatek+mah_jong.html

Gém Klub játékáruház - Mah Jong - Logikai játékok vásárlása.

Mah Jong - Logikai játék
jatek.hu - Játékszabály
http://www.jatek.hu/szabalyok/hlp_mankala.html

jatek.hu - Mankala játékszabály. A játék Afrikából származik, és egyike a legõsibb játékoknak. Két játékos játssza. A játékosok elõtt 6-6 tál van, amelyekben babszemek vannak, kezdõállásban mindegyikben 4.

jatek.hu - Játékszabály
Logikai játékok
http://www.logikai-jatekok.com

Folyamatosan frissülő online logikai játékok, nem csak gyerekeknek. Gyere és tornáztasd meg az agyadat az online sakk, mahjong, vagy sudoku játékainkkal. Mindezek mellett még rengeteg egyéb gondolkoztató játék vár rád.

Logikai játékok
Monopoly
http://www.monopoly.hu/

Monopoly játék oldala - Szabályok, Története, hírek, információk, termékek, újdonságok.

Monopoly
gammon.hu
http://www.gammon.hu/

Online backgammon magyarul. A backgammon (ostábla) dobókockákkal játszott stratégiai játék. Ketten játsszák egy huszonnégy mezőből álló táblán. A játékosok célja bábuikat egymással szemben végigvezetni a táblán, majd célba juttatni őket. A Gammon.hu célja, hogy megismertesse a backgammont a magyar közönséggel és hogy otthont nyújtson a már meglévő játékosoknak.

gammon.hu
Mahjong játékok gyűjteménye
http://ingyenjatek.pro/tag/mahjong/

Kézzel válogatott mahjong játék gyűjtemény. Gyere és pillants bele az ősi kelet játékos oldalába.

Mahjong játékok gyűjteménye
Kínai dámajáték (csillag-halma)
http://terebess.hu/kereskedelem/jatekok/dama.html

Chinese Checkers - Kínai dámajáték (csillag-halma). 2, 3, 4 vagy 6 játékos játszhatja. Minden játékos kap 10-10 azonos színű bábut, ezeket elhelyezik a hatágú csillagot formázó játéktér valamelyik háromszögében...

Kínai dámajáték (csillag-halma)
Mahjong 247 Online Flash Játék
http://www.flashjatek.info/index.php/Flash-Jatek/Mahjong-247.html

Mahjong 247 Online Flash Játék. Mahjong egy ősi kínai logikai játék amelyet a mai napig nagy szeretettel játszanak a világ minden táján.

Mahjong 247 Online Flash Játék
sudokusan.hu
http://www.sudokusan.hu/

Súlyos függőséget okozó online logikai játék. Kinyomtatható játékok.

sudokusan.hu
A mankala táblajáték
http://www.terebess.hu/keletkultinfo/mankala.html

Az ősi mankala játék eredete homályába vész. A világ legrégibb (stratégiai) táblajátékának is mondják, sok száz néven ismerik és több tucat változatát játsszák Afrikában, Ázsia egyes részein, a Nyugat-Indiai szigeteken és Dél-Amerikában is. A legnagyobb népszerűségre Afrikában tett szert, hiszen a kontinens szinte valamennyi térségében játsszák. Itt jelentősége nem ritkán túlmutat egy egyszerű táblajátékén, kiemelkedő szerepet kap rítusok, ceremóniák, ünnepek (temetések, esküvők stb.) alkalmával is. Nem ritkán az uralkodói udvar legmagasztosabb rítusainak kellékeként találkozunk vele, az uralkodó beiktatáskor e játékkal bizonyította azt a stratégiai képességét, higgadtságát és bölcs előrelátását, mellyel majdan népét oltalmazza és kormányozza. Széleskörű elterjedtsége magyarázza, hogy mind magának a játéknak, mind az ehhez használt táblának megannyi változata létezik. Ezek közül most a mankala játék egyik legegyszerűbb szabályát adjuk közre...

A mankala táblajáték
Mahjong Gardens
http://mahjonggjatekok.com/?q=mahjong-gardens

Kerti hangulatban folytathatjuk a mahjong játékot, madárcsicsergés mellett. Kellemes játékot.

Mahjong Gardens
Ingyen játékok
http://www.ingyenes-jatekok.com/

Flash alapú, minőségi online játékok portálja. Weboldalunkra próbáltuk összeválogatni a leginkább színvonalas játékokat. Így neked már nem kell arra időt fordítanod, hogy a nem működő játékok között keresgélj. Több mint tíz kategóriára bontva találkozhatsz a játékokkal. Biztosan te is megtalálod a kedvedre valót:)

Ingyen játékok
Mankala
http://terebess.hu/kereskedelem/jatekok/mankala.html

Széleskörű elterjedtsége magyarázza, hogy mind magának a játéknak, mind az ehhez használt táblának megannyi változata létezik. Ezek közül most a mankala játék egyik legegyszerűbb szabályát adjuk közre.

Mankala
Terebess - Ostábla, triktrak
http://www.terebess.hu/kereskedelem/jatekok/ostabla.html

A játékot két játékos játszhatja, világos illetve sötét kövekkel. A játék célja, hogy minél előbb kivigyük az összes saját kövünket a tábláról, illetve, hogy ebben akadályozzuk az ellenfelet. A játékot egy érdekes, 24 háromszöget tartalmazó táblán játszák. A fehér játékos a tábla bal alsó sarkából indul, a bábui balról jobbra haladnak a tábla alján, aztán a jobb oldalra érve átlépnek a felső oldalra, ahol jobbról balra mennek tovább. (Mintha a tábla félbe lenne hajtva) A feketével játszó játékos a bal felső sarokból indul, és épp ellentétes irányba halad, mint a fehér.

Terebess - Ostábla, triktrak
Mahjong Játék
http://mahjong.jatekok.co.hu/

Az oldalon több tucat élvezetes mahjong logikai játékkal lehet ingyenesen játszani.

Mahjong Játék
Dominó
http://hu.wikipedia.org/wiki/Domin%C3%B3

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából. Az európai eredetű dominójáték a 18. századból származik. 28 darab, két egyforma részre osztott lapocskából áll, mindkét felén különböző számú pontok (0-6) kombinációja található. Azt, amelynek mindkét felén azonos pont található, duplának vagy kettősnek nevezik.

Dominó
Magyar Mah-Jong Szövetség
http://www.mahjong.hu/

Az oldalon hasznos információkat talál a játékról, eredetéről, szabályairól, szervezetünkről, megtudhatja, miként kerülhet élő kapcsolatba a játékkal, hol és hogyan tanulhat meg mah-jongozni, illetve milyen feltételekkel lehet tagja a szövetségnek. Természetesen arról is olvashat az oldalon, milyen távlatok nyílhatnak meg akár a magyar mah-jong játékosok előtt is: böngészőink naprakész információkat kaphatnak a 2005-ben megalakult Európai Mah-jong Szövetségről (amelynek Magyarország is alapító tagja lett), a hazai versenyekről, Európa- és világbajnokságokról.

Magyar Mah-Jong Szövetség
rfl.hu - Ki nevet a végén?
http://rfl.hu/szorakozas/logikai/ki-nevet-a-vegen.html

A legendás táblás társasjáték online, amelyben nagyon is helyénvaló a kérdés: Ki nevet a végén?

rfl.hu - Ki nevet a végén?
Malmok a British Múzeumból
http://tablajatekos.hu/zz2007/malom_69.html

Malmok a British Múzeumból - Online malomjáték. Mindkettő könnyedén verhető.

Malmok a British Múzeumból
Mancala - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Mancala

A mancala egy gyűjtőnév, amely a kétszemélyes táblajátékok egy családját jelöli. A mancala sok afrikai és ázsiai ország társadalmában olyan szerepet tölt be, mint a sakk a nyugati társadalmakban. A játékszabályok nagyon eltérőek lehetnek, mert nagyon sokféle mancala játék létezik. Általában a mancala játékok célja több követ foglyul ejteni, mint az ellenfél; néha azonban az a cél, hogy az ellenfél ne tudjon lépni vagy az, hogy a játékos saját oldala üres legyen.

Mancala - Wikipédia
Táblás játékok - Játékvilág
http://szjenoko.web.elte.hu/Jatek/tablas/jatekvilag.html

Számtalan ritka táblás játék leírása, szabályai és története.

Táblás játékok - Játékvilág
Online játékok
http://onlinejatekok.co.hu/category/logikai-jatekok/

Játssz ingyen a legjobb online játékokkal. Az oldalon sok táblás ügyességi és logikai játékot találhatsz.

Online játékok
Fakopáncs - Kalaha (Mankala)
http://www.fakopancs.hu/kalaha-mankala-p-1143.html

Kalaha (Mankala) játék a Fakopáncs fajáték webáruház kínálatában.

Fakopáncs - Kalaha (Mankala)
Zöld Sárkány Mahjong Klub
http://www.zoldsarkany.hu/

Ez az oldal a Zöld Sárkány Mahjong Klub oldala. Célja a Mahjong kínai társasjáték magyarországi és a budapesti Zöldsárkány Mahjong Klub népszerüsítése.

Zöld Sárkány Mahjong Klub
Óriás fatáblás játékok
http://www.mankala.atw.hu/

A lyukakkal és kavicsokkal játszott játéknak világszerte tengernyi híve van. A játék élvezetéhez hozzátartozik a gyönyörűen faragott játéktábla, valamint az attraktív, színes kavicsok is. A játékoknak nagy az oktatási jelentősége. A játék mindegyik fajtája igen hasznos a gyerekek matematikai képességeinek fejlesztésére.

Óriás fatáblás játékok
Játéknet - Társasjátékok
http://www.jateknet.hu/index.php?main_page=index&cPath=65

Abalone, Activity (gyermek, felnőtt, plusz kérdések), Monopoly, 80nap alatt a föld körül...

Játéknet - Társasjátékok
Táblajáték-suli: a Malmok
http://tablajatekos.hu/uj2001/01suli11.html

Nem véletlen, hogy a malomjátékok szinte a gyermekkor első stratégiai pozíciójátékai. Elegánsan egyszerű, gyorsan megtanulható játékszabályokkal, akár porba, vagy papírlapra rajzolt játék-mezőn, sötét és világos színű kavicsokkal, vagy pl. gombokkal stb., igénytelen eszközökkel űzhetők. Alapos figyelemmel, logikus gondolkodással, szinte mindig nyerni fog a kezdőlépő, ám a játékok un. nyerőstratégiájának kiismerése jó alapot adhat a bonyolultabb táblajátékok közötti igényesebb válogatáshoz is.

Táblajáték-suli: a Malmok
Malom szabályok
http://www.jatek.hu/szabalyok/hlp_malom.html

A Malom játék célja, hogy a játékos az ellenfél bábuit a tábláról levegye, vagy beszorítsa. A játékosok elõször felváltva, egyenként rakják le a táblára bábuikat, majd váltott tologatások útján próbálnak hármas malmot kialakítani...

Malom szabályok
Hirdetések
Oldal leírása
tablajatek.wyw.hu: Táblajáték katalógus, táblajátékok. Online játék. Sakk, domino, sudoku, MahJong, dominó, go, malom, mankala, bao, reversi, othello, backgammon.
Gyűjteményünkben 185 válogatott táblajátékok témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 185 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 46496