Reversi - Othello > Táblajáték - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Reversi - Othello > 4 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Reversi - Fonákolós
http://tablajatekos.hu/uj2001/fonak1.html

A játék-készletben nincs "enyém-tied" bábu. A közösen használt bábuk praktikusan korong alakúak, amelyeknek két eltérő színű oldala közül mindig "lerakó" játékos színe mutat felfelé és a másiké alulra kerül. "Rabláskor": az ellenséges korongokat csak egyszerűen meg kell fordítani. Az ábrán mutatott nyitóállásból kezdve, egymást követően felváltva, egyenként, tetszőlegesen választott üres mezőre teszik le korongjaikat a játékosok a táblára, egyik a világos, a másik a sötét színével felfelé. A verseny célja: a tábla minél nagyobb részének elfoglalása.

Reversi - Fonákolós
Játékszabály
http://www.jatek.hu/szabalyok/hlp_reversi.html

A játék lényege, hogy a lépés befejezéseként az ellenfél ollóba fogott, azaz két oldalról (vizszintesen, függõlegesen vagy átlósan) közrezárt bábuit (egy lépésben akár több irányban is) a saját színünkre cseréljük. Mindkét játékosnak, minden lépésben ütnie kell. Ha egy állásban nincs olyan lépés, amivel a játékos ollóba tudna fogni legalább egy ellenséges korongot, passzolnia kell és újra ellenfele lép. (Passzolni csak ebben az esetben lehet, ha van szabályos lépés, kötelezõ lépni.)

Játékszabály
3D Reversi
http://www.flashjatek.hu/logikai/3d_reversi

flashjáték.hu - 3D Reversi - A reversi játék kedvelőknek.

3D Reversi
A reversi szabályai
http://mek.oszk.hu/00000/00056/html/138.htm

A reversi, az othello és a fordítgatós mellett még más neveken is ismert játékot általában nyolcszor nyolc mezőből álló négyzetrácsos táblán játsszák, amelyet nem szoktak a sakktáblához hasonlóan színezni. De természetesen valódi sakktáblán is játszható, valamint kisebb vagy nagyobb négyzetrácson is.

A reversi szabályai
Hirdetések
Oldal leírása
tablajatek.wyw.hu: Táblajáték katalógus, táblajátékok. Online játék. Sakk, domino, sudoku, MahJong, dominó, go, malom, mankala, bao, reversi, othello, backgammon.
Gyűjteményünkben 185 válogatott táblajátékok témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 185 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 46491