Reversi - Othello > Táblajáték - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Reversi - Othello > 4 weboldal. Kategória leírása:

tablajatek.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Reversi - Fonákolós
Reversi - Fonákolós
http://tablajatekos.hu/uj2001/fonak1.html

A játék-készletben nincs "enyém-tied" bábu. A közösen használt bábuk praktikusan korong alakúak, amelyeknek két eltérő színű oldala közül mindig "lerakó" játékos színe mutat felfelé és a másiké alulra kerül. "Rabláskor": az ellenséges korongokat csak egyszerűen meg kell fordítani. Az ábrán mutatott nyitóállásból kezdve, egymást követően felváltva, egyenként, tetszőlegesen választott üres mezőre teszik le korongjaikat a játékosok a táblára, egyik a világos, a másik a sötét színével felfelé. A verseny célja: a tábla minél nagyobb részének elfoglalása.

tablajatekos.hu
Játékszabály
Játékszabály
http://www.jatek.hu/szabalyok/hlp_reversi.html

A játék lényege, hogy a lépés befejezéseként az ellenfél ollóba fogott, azaz két oldalról (vizszintesen, függõlegesen vagy átlósan) közrezárt bábuit (egy lépésben akár több irányban is) a saját színünkre cseréljük. Mindkét játékosnak, minden lépésben ütnie kell. Ha egy állásban nincs olyan lépés, amivel a játékos ollóba tudna fogni legalább egy ellenséges korongot, passzolnia kell és újra ellenfele lép. (Passzolni csak ebben az esetben lehet, ha van szabályos lépés, kötelezõ lépni.)

www.jatek.hu
3D Reversi
3D Reversi
http://www.flashjatek.hu/logikai/3d_reversi

flashjáték.hu - 3D Reversi - A reversi játék kedvelőknek.

www.flashjatek.hu
A reversi szabályai
A reversi szabályai
http://mek.oszk.hu/00000/00056/html/138.htm

A reversi, az othello és a fordítgatós mellett még más neveken is ismert játékot általában nyolcszor nyolc mezőből álló négyzetrácsos táblán játsszák, amelyet nem szoktak a sakktáblához hasonlóan színezni. De természetesen valódi sakktáblán is játszható, valamint kisebb vagy nagyobb négyzetrácson is.

mek.oszk.hu
Oldal leírása
tablajatek.wyw.hu: Táblajáték katalógus, táblajátékok. Online játék. Sakk, domino, sudoku, MahJong, dominó, go, malom, mankala, bao, reversi, othello, backgammon.
Gyűjteményünkben 185 válogatott táblajátékok témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 185 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 46441