Egyéb táblajátékok > Táblajáték - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Egyéb táblajátékok > 7 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Táblás játékok
http://www.homoludens.hu/jatekok-tablas-jatekok

Az Interneten böngészve, ha hagyományos játékokat keresünk, akkor nagy valószínűséggel valamilyen táblás játékba botlunk, ahol számítógép ellen, vagy élő személy ellen játszhatunk, helyzetet, végjátékot elemezhetünk. Az Internet Játékházban olyan táblás játékok szabályai szerepelnek, amelyeket itthon leginkább játszanak, vagy amelyeknek valamilyen magyar vonatkozása van, esetleg olyan különleges játék, amelyet érdemesnek tartunk Magyarországon szélesebb körben megismertetni.

Táblás játékok
A pentominó
http://mek.oszk.hu/00000/00056/html/136.htm

A pentominó elnevezés a dominó szó szándékos félremagyarázásából ered: mintha a do szótag a kettes számnévvel állna kapcsolatban. Így született a három kockából álló trominó, a négykockás tetrominó, a pentominó és a hexominó. A társas pentominót ketten játsszák négyzetrácsos táblán; az optimális méret 8 * 8 mező.

A pentominó
Mik a táblás játékok?
http://www.mek.iif.hu/porta/szint/human/humor/jatek/jatek.htm#13

A játékok egyik legismertebb és legváltozatosabb családját valamilyen táblán játsszák figurákkal. Nem könnyű őket csoportokba sorolni, de próbáljuk meg. A tábla típusa szerint megkülönböztethetünk négyzet-, hatszög-, háromszögrácsos táblán játszott játékokat; "előremenős" táblájú játékokat; és egyéb táblákon játszott játékokat. Előremenős táblának azt hívom, ahol a mezők egymás után következnek, és a mezők során megadott irányban kell (általában kockadobás szerint) végighaladni....

Mik a táblás játékok?
Táblás játékok - Játékvilág
http://szjenoko.web.elte.hu/Jatek/tablas/jatekvilag.html

Számtalan ritka táblás játék leírása, szabályai és története.

Táblás játékok - Játékvilág
Kártya játékok
http://www.kartya-jatekok.hu

Az oldalon a legizgalmasabb és a legszórakoztatóbb kártyajátékok találhatók meg. Ezek az online flash kártya játékok teljesen ingyen játszhatók mégis rendkívül szórakoztatóak. A játékok között található póker, video póker, pasziánsz, black jack és sok egyéb izgalmas kártya játék.

Kártya játékok
A logikai és táblajátékok szerepe
http://www.oki.hu/oldal.php?tipus=cikk&kod=2007-06-mu-KNagy-Logikai

K. Nagy Emese - A logikai és táblajáték-foglalkozások szerepe a matematikatanításban. Az emberiség ősi játékai közé tartoznak a különböző logikai és táblajátékok, amelyek az időtöltésen túl mindig fontos gondolkodásfejlesztő funkciót töltöttek be. A műhelytanulmány azt mutatja be, milyen sokoldalú szerepe lehet a matematikai gondolkodás, az absztrakciós és a szintetizáló képességek fejlesztésében e játékok felhasználásának.

A logikai és táblajátékok szerepe
Ingyenes kirakós játékok.
http://kirakosjatekok.info/

Mindenki egyetért azzal, hogy a gyerekek egyik kedvenc játéka a kirakós játék. Mi egy csokorba gyűjtöttük számodra a legjobb online puzzle játékokat. A kirakosjatekok(pont)info játékgyűjtemény remek szórakozást nyújt mindenki számára. Nem kevesebb, mint 100 féle freeware játék közül választhatod ki a neked legjobban tetszőt.

Ingyenes kirakós játékok.
Hirdetések
Oldal leírása
tablajatek.wyw.hu: Táblajáték katalógus, táblajátékok. Online játék. Sakk, domino, sudoku, MahJong, dominó, go, malom, mankala, bao, reversi, othello, backgammon.
Gyűjteményünkben 185 válogatott táblajátékok témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 185 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 46491