Backgammon - ostábla, triktrak > Táblajáték - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Backgammon - ostábla, triktrak > 7 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
FlyOrDie Backgammon
http://www.flyordie.hu/jatek/backgammon.html

A Backgammon játék (másnéven triktrak, puffjáték, ostábla, távla) célja, hogy minél előbb kivigyük az összes saját kövünket a tábláról, illetve, hogy ebben akadályozzuk az ellenfelet

FlyOrDie Backgammon
Backgammon szabályok
http://www.flyordie.hu/help/backgammon.html

A játékot egy speciális, 24 háromszöget tartalmazó táblán játszák. A játékot az a játékos nyeri, aki hamarabb kiszáll az összes kövével....

Backgammon szabályok
gammon.hu
http://www.gammon.hu/

Online backgammon magyarul. A backgammon (ostábla) dobókockákkal játszott stratégiai játék. Ketten játsszák egy huszonnégy mezőből álló táblán. A játékosok célja bábuikat egymással szemben végigvezetni a táblán, majd célba juttatni őket. A Gammon.hu célja, hogy megismertesse a backgammont a magyar közönséggel és hogy otthont nyújtson a már meglévő játékosoknak.

gammon.hu
Terebess - Ostábla, triktrak
http://www.terebess.hu/kereskedelem/jatekok/ostabla.html

A játékot két játékos játszhatja, világos illetve sötét kövekkel. A játék célja, hogy minél előbb kivigyük az összes saját kövünket a tábláról, illetve, hogy ebben akadályozzuk az ellenfelet. A játékot egy érdekes, 24 háromszöget tartalmazó táblán játszák. A fehér játékos a tábla bal alsó sarkából indul, a bábui balról jobbra haladnak a tábla alján, aztán a jobb oldalra érve átlépnek a felső oldalra, ahol jobbról balra mennek tovább. (Mintha a tábla félbe lenne hajtva) A feketével játszó játékos a bal felső sarokból indul, és épp ellentétes irányba halad, mint a fehér.

Terebess - Ostábla, triktrak
Táblajátékos - BackGammon
http://tablajatekos.hu/uj2001/2003/flash/!backg.html

Részletes szabályok: Körben haladnak a bábuid, szembe ellenfeledéivel, lépésről-lépésre a két kockával dobott értékekkel. A dobás értékét tetszőleges sorrendben és tetszőlegesen választott bábuiddal lépheted le. Speciálisan díjazott dobás: a "dupla", amelynek eredménye ugyanabban a lépésben kétszer is végrehajtandó. Ha valamennyi bábud beérkezett már saját utolsó negyededbe (jobbra lent 6 db mező), akkor kezdheted meg azok levételét. Az nyer, akinek előbb sikerül összes bábuját levennie.

Táblajátékos - BackGammon
Hogyan nyerjünk a matekkal?
http://www.gammon.hu/index.php/cikkek/hogyan-nyerjunk-a-matekkal.html

Barátaim a backgammonban, nagyon sajnálom, de van számotokra egy rossz hírem. Ha igazán jó versenyjátékosokká szeretnétek válni, azért sokat kell dolgozni. Nem számít milyen okosak vagytok, milyen érzéketek van a játékhoz vagy mennyi tapasztalattal -backgammon szkillel- rendelkeztek, soha nem lehettek a legjobbak között, ha nem tanuljátok meg és nem gyakorljátok a backgammon játék matematikáját.

Hogyan nyerjünk a matekkal?
A kezdő backgammon játékosok 12 pontja
http://www.gammon.hu/index.php/cikkek/a-kezdo-backgammon-jatekosok-12-pontja ...

A tizenkét pontot elsősorban dilemmás helyzetekben ajánljuk használni. Az ’Üss!’ szabály akár megfogalmazható lehetne így is: üss, ha nem tudod eldönteni, hogy jobb-e ütni, mint sem. Ha tudod, hogy jobb nem ütni, természetesen ne üss. Valamennyi pont nagyfokú általánosítás, de döntési helyzetekben hasznos szempontok lehetnek. Vigyázat, a 12 pont végletesen következetes alkalmazása könnyen tragédiába torkollhat.

A kezdő backgammon játékosok 12 pontja
Hirdetések
Oldal leírása
tablajatek.wyw.hu: Táblajáték katalógus, táblajátékok. Online játék. Sakk, domino, sudoku, MahJong, dominó, go, malom, mankala, bao, reversi, othello, backgammon.
Gyűjteményünkben 186 válogatott táblajátékok témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 186 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 46626